Om oss

Anita er daglig leder

Tlf: 93427375

Anita Kargård

Anita er dansk og er eier/ grunnlegger av Libranor. Hun har selv slitt med overspising og bulimi for mange år siden, og det hun lærte på vei ut av sine spiseforstyrrelser har dannet grunnlaget for den metoden Libranor arbeider etter.

Hun er utdannet psykoterapeut fra Institutt for kreativ psykoterapi i Danmark. Videre har hun tatt grunnfag psykologi fra UiO. Hun har også en bachelor i hestefag fra NMBU med fokus på bruk av hest innen psykisk helsearbeid. Og så har hun en coachutdanning fra Tranformational coaching academy. Hun har igjennom årene tatt en lang rekke kurs innen atferdsbehandling, fysiologi, tankeprosesser og ernæring.

Anita har jobbet med behandling av mennesker med forskjellige former for overspising i mange år, blant annet som leder av et behandlingshjem, Åndehullet i Danmark.

Privat er hun mor til 3, aktiv dressurrytter og bor på Sætre i Norge.

Siff tar avklaringssamtaler for danske kursdeltakere

Siff Leonoah Kibenich

Siff er uddannet Life & Business Coach ved Sofia Manning, Stress Coach ved Bjarne Toftegaard og Parterapeut ved Dansk Imagocenter.

Hun har selv haft anoreksi som ung, der udviklede sig til bulimi, som hun kæmpede med i 10 år, og som hun selv siger “så havde det være fantastisk, hvis nogen havde rakt ud til mig dengang og gjort det jeg/vi gør idag”.

Privat bor hun i Silkeborg med hendes mand og 3 børn.

Camilla tar seg av avklaringssamtaler.

Camilla Kokkersvold

Camilla er opprinnelig utdannet sivilingeniør innenfor bygg og anleggsteknikk og har drevet egen bedrift gjennom mange år. Etter å ha vært sukkeravhengig og udiagnostisert glutenintolerant gjennom hele livet, førte hennes dårlige helse til at ble hun alvorlig syk.

En alvorlig inflammasjon i kroppen sendte henne på sykehus, gjennom en stor operasjon og et langvarig sykeopphold. Gradvis gikk Camilla nye veier for bygge seg opp igjen etter den massive nedturen.

Ingen hadde fortalt henne at alle hennes plager, både psykisk og fysisk, kom til å forsvinne når hun begynte å spise annerledes og ta seg selv på alvor. Etter å ha opplevd å få et nytt liv gjennom kostholdsendringer og mental omprogrammering, ble Camilla fast bestemt på at hun skulle bruke resten av livet sitt til å hjelpe andre med å oppleve det samme.

Camilla har de siste årene tatt flere coachingutdannelser. Hun er utdannet coach og veileder fra Folkeuniversitetet på bachelornivå, og har i tillegg sertifisering som funksjonellmedisinsk helsecoach fra Kresser Institute i USA (A-CFHC).

Privat bor Camilla i Larvik sammen med samboer og to døtre på 9 og 13 år.

 

Kristin jobber i administrasjonen
Tlf: 98257642

Kristin Heyerdahl-Larsen

Kristin har en bachelorgrad fra BI, og har bred erfaring fra administasjonsfaget.

Hun har tidligere jobbet i mediebyrå, med rekruttering, på legekontor og med nettundervisning på høyskole.

Trenger du hjelp av administrativ art kan du kontakte Kristin, så hjelper hun deg gjerne.

Privat har hun mann og to barn, og liker å være i skogen så mye hun kan, eller med venner og familie.