Frihet i forhold til mat?

Mange tror fortsatt/ stadig at viljestyrke og mentalt selvpiskeri er veien til vektnedgang.

Dessverre er viljestyrken en begrenset ressurs, så den holder som regel ikke over tid. Jeg har ikke tall på hvor mange som gjennom årene har fortalt historien om hvordan de bet tennene sammen og med blod, svette og tårer klarte å gå ned/ tabe x antal kilo, for så å legge/ tage det hele på seg igjen (og kanskje/ måske mer) etter kort tid. Selvfølgelig fikk selvtilliten deres et hardt slag i trynet/ ansigtet der…

Dette er ikke en løsning som fungerer på langt sikt. 

Noe som FAKTISK virker er:

  • Få kroppen i balanse. Rydde i fysiske årsaker til overspisetrang (som hormoner, ubalanser osv, som fører til økt appetitt og sukkertrang).
  • Få orden på tanker og følelser. Psykiske og tankemessige årsaker, som f eks er ting man “spiser på”. 

Tar man begge disse to tingene sammen, fører det til at trangen vil gå ned. Den vil bli mindre og mindre, komme sjeldnere og sjeldnere, før den til sist blir borte. Og da må vi ha det siste elementet på banen:

  • Vi må gjøre det nye automatisk. Skape nye nevrologiske baner i hjernen, så det går av seg selv.
  • Når det skjer, er du FRI!! Uten trang til å overspise, vil du gå ned i vekt (om du skal det), UTEN SLANKEKUR!! Du vil faktisk aldri trenge slankekure igjen!!

Det beste av det hele er at du trenger ikke bruke år og dag på å komme deg dit. Ved hjelp av de rette verktøyer, kan de fleste faktisk snu dette for livet i løpet av noen få korte måneder. Mange som starter nå, vil f eks kunne gå igjennom JULEN uten overspising!! 

– Og så er det corona fritt, da alt kan gjøres via nett, tlf og online møter.

Jeg hadde en livesending i Facebook gruppen min i går. Den handlet om 3 kvinner, som har kommet seg igjennom dette og blitt fri i forhold til maten.

Jeg tenkte den kanskje kunne inspirere deg litt mtp/ i fht hva som faktisk er mulig, så derfor skal du også få lov å se den. Du finner den her: https://fb.watch/1Tq6LyEW_w/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *