Når alt føles håpløst…

Vi har hatt dem alle sammen…

De der dager, hvor alt føles tungt og besværlig. Hvor man er for sliten/ træt til å få gjort så mye med de problemer og oppgaver, som tårner seg opp foran en.

Noen ganger kan det føles som om at uansett hvor mye man prøver, så får man liksom ikke de resultatene man gjerne skulle hatt. Og da blir man frustrert. Kanskje litt handlingslammet, for hvorfor prøve da? Jeg lykkes jo ikke likevel…

Jeg husker jeg hadde det sånn, da jeg skulle kjempe meg ut av problemene med maten.

Jeg prøvde for n’te gang/ 117’ende gang å spise riktig. Følge en plan. Klarte ikke å holde meg til den. Følte jeg spiste for mye. Vekten gikk oppover. Tenkte på mat, vekt og kropp hele tiden. Ble trøtt og sur. Jeg kjeftet på meg selv/ skældte mig selv ud, fortalte meg selv at jeg var håpløs, ikke eide selvdisiplin, at jeg måtte klare å ta meg sammen. Men det føltes som et uoverstigelig fjell/ bjerg foran meg, som jeg ikke orket bare tanken på å prøve å bestige.

Så begynte de dårlige unnskyldninger å komme…

EN er jo ikke så farlig.. (Men det ble aldri bare en..) Vi tar det i morgen. Neste uke. Kanskje det er bedre etter jul, for da kommer jeg likevel til å spise for mye… Jeg grep begjærlig etter disse unnskyldninger, for da ble nederlaget ved enda et mislykket forsøk, liksom mindre.

Hadde jeg visst hvor enkelt det egentlig kan være, ville jeg ha gått i gang med det samme!!

Men det visste jeg ikke. Jeg kjørte på med den eneste løsningen jeg kjente og brukte selvkontrollen til å prøve å tvinge meg selv til å spise korrekt. Men det fungerte jo ikke over tid. Det gjorde det ikke da og det gjør det ikke i dag. Vi er mange, som har kommet til den konklusjonen etter hvert.

Så hva er det DA som virker, spør du kanskje..

Det skal jeg fortelle deg:

  1. Få kroppen din i balanse og ut av nødmodus.
  2. Rydd opp i ditt tankemønster og de følelser som følger med.
  3. Gjør det nye automatisk i hjernen.

De 3 tingene vil få din overspisetrang til å gå nedover og langsomt bli borte. Og da er det med mat ikke lenger vanskelig. Da forteller kroppen deg hvor mye mat den trenger. Og den finner sin idealvekt. Uten problemer.

Da er du FR!!

Du kan booke en gratis avklaringssamtale her: https://libranor.net/apply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *